TVATELIER is een mediaproductie huis.We maken televisie van begin tot eind, van crattle to grave, van idee tot op zender.
Eigen ideeën schrijven we uit, pitchen en produceren we.Dat doen we voor de landelijke publieke omroepen, voor de commerciële zenders, maar ook voor overheid, bedrijven en instellingen.
Van tv-series, documentaires, reportages of nieuwsitems tot bedrijfsvideo, clip of internetfilm. Vooral informatieve human interest programma’s zijn kenmerkend voor onze portefeuille.

Een paar mooie beeldverhalen van onze hand en waar we aan mee hebben gewerkt en trots op zijn: Onder Zee, Uruzgan Kamp Holland, Verhalen maken met Wijnand Stomp, TopGun Holland, Politie te Paard en de documentaires Expeditie naar Jan Mayen, Voor Allah en Vaderland en Veldhospitaal Uruzgan.

Expeditie-Robinson

 

" />

Welkom bij TVatelier

Broadcast


Televisie maken zit in het bloed van TVATELIER. Met hart en ziel worden programma’s bedacht, geproduceerd, gefilmd en gemonteerd die gaan over mensen. Wat ze dromen en wat ze doen om die te bereiken.  Wat hun visie is op het leven. Boeiende verhalen die we graag op een mooie en boeiende wijze graag delen en doorgeven. 


Lees meer…

Corporate


Steeds meer bedrijven, organisaties en instellingen ondervinden dat beeldtaal de toekomst is om hun boodschap snel en duidelijk bij hun doelgroep te krijgen. Of dat nu werknemers zijn, abonnees, sponsors of fans, een kort verhaal in de vorm van een filmpje of animatie zorgt dat uw boodschap goed en duidelijk overkomt. 


Lees meer…

Trainingen


TVATELIER TRAININGEN verzorgt media trainingen voor individuelen, bedrijven en organisaties. Altijd afgestamd op de wensen van de klant. Onze cursussen zijn up to date en gaan mee met de snelle ontwikkelingen in de wereld en de techniek. Zo geven we tegenwoordig met veel succes de cursus Mojo: filmen met je smartphone. 


Lees meer…

Reacties van de cursisten