Mojo beginner / Filmen met je smartphone

Mojo beginner / Filmen met je smartphone

Mojo: de Mobile Jouralist. Het is de nieuwste loot aan de filmtak. Na de Vloggers en de Camjo’s (camerajournalisten) komt de nieuwste revolutie opgang door de hoge kwaliteit camera van de smartphone en de tablet. Zorgden de camjo’s met hun camera’s al voor een nieuwe manier van werken, de Mojo gaat daar nog eens overheen. Geen grote schoudercamera’s meer of een kleinere handheld of DSLR camera. De Mojo filmt met zijn smartphone of tablet. Zo goed dat er al prijzen mee gewonnen zijn op filmfestivals. Bijkomend voordeel is dat je de opnames snel en eenvoudig kan doorsturen en/of direct publiceren.


De Mojo heeft zijn camera altijd op zak, maar wil hij er professionele opnames mee maken en het maximale uit zijn smartphone aan beeld en geluid halen, is het handig de basisregels te kennen

In de Training ‘Mojo-professioneel filmen met je smartphone’ leer je die basisregels van het filmen. Tijdens de training leggen we met een combinatie van theorie en korte praktijkoefeningen uit hoe je je smartphone optimaal als camera gebruikt. Zowel beeld als geluid komen uitgebreid aan bod. Je leert over

  • kadrering,
  • focus,
  • diafragma,
  • diversiteit aan shots,
  • montagegericht filmen
  • en hoe het beste audio op te nemen.

Ook oefenen we met monteren op je smartphone, zodat je op locatie je item al broadcast klaar kan hebben.

Aan het eind van de cursus weet je hoe je als Mojo met je smartphone een goed beeldverhaal kan maken met zo goed mogelijk geluid.


Duur Training:
2 dagdelen


Kosten:
Prijs € 175,- (excl. BTW)


Materiaal:
Neem je eigen smartphone mee, film je met een android toestel, geef dat even door!


Informatie:
Voor een training op maat of andere vragen, mail naar info@tvatelier.trainingen.nl

Cursusdata

  • 21 juni (minimaal drie personen)
  • 05 juli (minimaal drie personen)
Interesse of meer informatie?

Cursusleider

Kolijn van Beurden
Kolijn van Beurden

"Leren is doen" Een zeer enthousiaste cursusleider. Kolijn van Beurden is nog dagelijks werkzaam in het medialandschap, praktijk is dan ook de beste leerschool.

Reacties van de cursisten

Interesse? Laat het ons weten!