Visie

TVATELIER TRAININGEN verzorgt al meer dan tien jaar kwalitatief hoogstaande mediacursussen.
  • mediatraining 3 CURSUSLEIDERS: Onze cursusleiders zijn dagelijks werkzaam in de media en weten als geen ander wat professionals aan kennis en vaardigheden nodig hebben. Het zijn stuk voor stuk vaklui die met plezier hun kennis overdragen en de cursisten weten te enthousiasmeren.

  • op maatOP MAAT:  TVatelier Trainingen heeft oog voor de wensen van de klant. Onze benadering is persoonlijk en we maken de cursussen op maat zodat ze optimaal aansluiten bij het werkveld van de cursist. We zijn gespecialiseerd in één op één cursussen. Dus heeft u liever alleen les, specifiek toegespitst op uw wensen, neem dan contact met ons op.

  •   betaalbaar BETAALBAAR: TVatelier verbindt kwaliteit met betaalbaarheid. Onze cursussen zijn kort en krachtig, praktisch en intensief, en scherp geprijsd.

  • groepsgrootteGROEPSGROOTTE: We houden onze groepsgrootte bewust klein zodat we alle cursisten de aandacht kunnen geven die nodig is. Door deze combinatie kunnen we al onze trainingen meer dan betaalbaar houden en krijgt u als cursist waar voor uw geld.

  • klantenKLANTEN: Klanten van TVatelier Trainingen zijn ambitieuze en leergierige particulieren die zich willen specialiseren, van baan willen veranderen of  van hun hobby hun beroep willen maken. Maar bovenal komen de klanten uit de omroepwereld, zowel landelijk, regionaal als stedelijk, de landelijke en regionale dagbladen, de overheid, het bedrijfsleven en organisaties en instellingen. En steeds meer medewerkers van communicatieafdelingen, pr bureaus die video-content op websites willen plaatsen verwelkomen we als cursist.

    Bekijk ons trainingsaanbod.   handwijst-r