Camjo gevorderd

Camjo gevorderd

Je hebt als camjo al aardig wat meters gemaakt en wil een stap verder zetten. Je bent praktische problemen tegen gekomen in het veld en wil die tackelen: technische beperkingen, onvoldoende kennis om problemen anders op te lossen, regie kwesties en problemen bij het interviewen. Voor al deze ervaringsvragen hebben we de Camjo Gevorderd cursus ontwikkeld.

Hoe ziet de cursus er uit? Kennis en techniek worden bijgeschaafd en geperfectioneerd. Door het hanteren van praktische handgrepen ervaart de cursist hoe problemen eenvoudig opgelost kunnen worden. Ook wordt er aandacht besteed aan het opbouwen van items en gaan we dieper in op de regie. We gaan uitgebreid in op je vragen en evalueren je werk. En we zeggen niet alleen wat er beter kan, maar ook wat goed is en waarom. Want positieve feedback brengt je ook verder.

Deze cursus tilt de camjo naar een hoger niveau.


Duur 2 dagen


Kosten €650,- (ex btw)


 

 

Cursusdata

  • Op aanvraag / in overleg.
Interesse of meer informatie?

Cursusleider

Antoinette Verbree
Antoinette Verbree

"Na 20 jaar leer ik nog iedere dag iets nieuws…"
Wat een begenadigde cameravrouw en sympathieke trainer Antoinette Verbree is, weet je alleen als je je inschrijft voor de cursus. Antoinette heeft mooie programma's op haar palmares staan. Een kleine greep: Van hagelslag naar halal, Over de streep, De roze wildernis, Bonte vrouwen, Een wereld op zee, Willem Wever, Zapp missie. Deze stoere vrouw kent de camera van binnen en van buiten, maar weet ook op eenvoudige wijze al die kennis over te brengen.  

Interesse? Laat het ons weten!