Interview Human Interest

Interview Human Interest

Een echt interview is een gesprek, geen opsomming van vragen die van te voren zijn verzonnen. Luisteren, analyseren, doorvragen, ophelderen, samenvatten, confronteren en een eigen stijl. Het zijn allemaal onderdelen van de gereedschapskist van de interviewer.

Deze cursus rijkt je enkele mogelijkheden aan voor het maken van een goed interview. Confronterend, informatief of human interest, het hangt af wat je wilt met het gesprek: iemand confronteren, informatie verstrekken of juist amuseren.

In deze cursus leer je hoe je de mooiste informatie uit mensen haalt. Hoe je ze op hun gemak stelt en je vertrouwen bij ze wint. Hoe ze meer vertellen dan ze eigenlijk hadden voorgenomen.


Duur: 1 dag


Prijs: €750,–


 

Cursusdata

  • in overleg / op aanvraag
Interesse of meer informatie?

Cursusleider

Hella van der Wijst
Hella van der Wijst

Bekend van KRO De Wandeling, EO's Geloof en een Hoop Liefde, Metterdaad en een Bakkie Troost en voormalig anchor van Brandpunt is Hella van der Wijst een meester in  humaninterest interviews. Mensen vertellen haar altijd alles, want alles kan je vragen! Ook het thema van haar Tedtalk! In de cursus interview leert ze je haar kneepjes van het vak.  

Interesse? Laat het ons weten!