Corporate

TVATELIER is sterk in het vertalen van die boodschap in een film of animatie. Een goed helder script ligt aan de basis van uw boodschap. We werken samen met zeer creatieve cameramensen en topanimators die de laatste technieken tot in hun vingertoppen beheersen om uw boodschap visueel te maken. Onze opdrachtgevers vinden we bij de overheid, bedrijfsleven, maar ook bij Goede doelen Instellingen, NGO’s en Stichtingen. Een aantal opdrachtgevers: Rabobank, Ahold, Het Ministerie van Veiligheid en Justitie, Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, de Provincie Gelderland en de Martin Luther King Lezing. 

Meer weten: info@tvatelier.nl

ANIMATIE

We luisteren goed naar de wensen van onze klanten. In overleg maken we een script en verzinnen we een vorm waarin de boodschap zo goed mogelijk vertaald wordt. En dat kan op veel verschillende wijze. Bijvoorbeeld door een animatie.

veiligheidshuizen

Voor het Ministerie van Veiligheid en Justitie kregen we de opdracht om een overzicht te maken van het Project Veiligeheidshuizen. We kozen voor een combinatie van animatie en bestaand materiaal.

 

Moodfilm

Soms vraagt de klant om een moodfilm. Alleen maar mooie beelden en muziek om het gevoel van het bedrijf neer te zetten. Geen probleem. We luisteren, komen met een voorstel en gaan aan de slag met een team van professionals.

Voor een moodfilm van de Rabobank hebben we hun wensen vertaald in beeld en muziek.

Verslag

Soms wil een klant een videoverslag van een bijeenkomst, evenement of gebeurtenis. We komen met ideeën en in overleg met de klant maken we een script.  Dan gaan we filmen en monteren en leveren we het verslag af.                                                            

Voor de Martin Luther King lezing maakten we een verslag van hun jaarlijkse lezing. Dit keer door Lodewijk Asscher.