Camjo basis

Camjo basis

TVATELIER heeft deze cursus ontwikkeld uit de praktijk. Het bedrijf zag al begin deze eeuw de mogelijkheden van de kleine camera’s met goede geluidsopname mogelijkheden. Door veel als camjo aan mooie producties te werken, is de cursus geworden als hij is: de nodige theorie als basis, afgewisseld met heel veel oefenen, oefenen en nog eens oefenen.

TVATELIER gelooft in niet teveel praten, maar juist in doen. Praktijk is een belangrijk onderdeel van onze cursus. Onze doelstelling is dat iedere deelnemer aan het eind van de Camjo Basic cursus in staat is om op een professionele manier een volwaardig item te maken.

Je bent een druk baasje als camjo, een echte multitasker. Je bent niet alleen cameraman en geluidsman, maar ook regisseur en verslaggever. Uit ervaring weten we dat wanneer je de techniek beheerst, je meer op content kan toespitsen. In deze driedaagse cursus leer je de basis wat een camjo moet kennen:

  • goed draaien,
  • goed geluid halen
  • en een basis regie.

Grote kracht van TVATELIER is de Camjo cursus op maat: helemaal aangepast aan de behoefte van de klant. Meer toegespitst op een bepaald mediaprogramma, op internet of op een bepaalde stijl. Zo leer je al specifiek voor die organisatie waar je voor werkt te draaien en heb je meestal al een eerste item tijdens de cursus voor ze gedraaid. Ook kan de cursus uitgebreid worden met twee dagen waarin dieper wordt ingegaan op regie en decoupage en extra praktijkoefeningen.


Duur 3 dagen (uitbreiding mogelijk)


Prijs €900,-  (ex btw)


Liever op maat? Informeer naar de mogelijkheden via info@tvatelier.nl

Cursusdata

  • in overleg
Interesse of meer informatie?

Cursusleider

Kolijn van Beurden
Kolijn van Beurden

"Leren is doen" Een zeer enthousiaste cursusleider. Kolijn van Beurden is nog dagelijks werkzaam in het medialandschap, praktijk is dan ook de beste leerschool.

Interesse? Laat het ons weten!