TVatelier

BROADCAST

TVATELIER is gespecialiseerd in verhalen over mensen. Niet voor niets hebben we een focus op human interest en zijn we sterk in storytelling. TVatelier is veelzijdig, professioneel en creatief: We verzinnen, pitchen  en produceren zelf programma’s, maar werken ook mee als eindredacteur, regisseur, verslaggever of camjo. Onze grootste interesse ligt bij humaninterest verhalen. Mooie programma’s staan op onze naam of hebben we aan mee gewerkt. Meer weten: info@tvatelier.nl

Producent

In eigen beheer maken van een serie of documentaire voor televisie. Van het idee tot dat het op zender is. Enkele titels: Uruzgan Kamp Holland, Top Gun Holland. Wijnand Stomp vertelt verhalen. Politie te Paard, Veldhospitaal Uruzgan, Voor Allah en Vaderland.

 

Documentaire over de uitgezonden militairen
van het Veldhospitaal in Kamp Holland Uruzgan.

Eindredacteur

Tvatelier weet wat er nodig is om een team te leiden en het beste uit mensen te halen. Ze te stimuleren en ethousiasmeren om tot mooie programma’s te komen. Denk aan Peking Express, Energy Survival, Top Gun Holland.


Een avontuurlijk liftprogramma door bijzondere gebieden van de wereld

Een avontuurlijk liftprogramma door bijzondere gebieden van de wereld.

Regisseur/Camjo

Niets zo mooi om in het veld te staan en alle ingrediënten tot een mooi programma samen te voegen. Een paar voorbeelden: Onder Zee, Expeditie Jan Mayen, Uruzgan Kamp Holland, Energy Survival, Wijnand Stomp vertelt verhalen, Binnestebuiten. LandInwaarts en Onder Zee.

 

Een serie over het bijzondere werk en leven aan boord van de onderzeeër ZM Walrus.

 

 

 

topgun logo

ex robinson 2