Camjo Compleet

Camjo Compleet

Doelstelling van deze cursus Camjo Compleet is dat iedere deelnemer aan het eind in staat is om op een professionele manier een kort item te filmen en te monteren.

Dit is onze topcursus waarmee je als camjo aan de slag kunt. Tegenwoordig moet je als camjo niet alleen met goed materiaal aankomen, je moet het ook vaak zelf monteren. De camjo levert zijn eigen eindproduct: tape on desk! Groot voordeel is dat door te monteren je als camjo veel sneller vooruit gaat. Je ziet meteen wat je goed hebt gedaan in de montage en ook wat je mist.

Het is een vijfdaagse cursus: Drie dagen camjo en twee dagen montage, ja het is een super intensieve cursus. Maar boeiend, leerzaam en praktisch. Als basis leer je de nodige theorie en daarnaast ga je veel zelf doen, zowel filmen als monteren. Stap voor stap gidsen we je door deze complete camjocursus zodat je aan het eind een zelf gefilmd en gemonteerd item hebt.

Aan het eind van de cursus ontvangt iedere deelnemer een certificaat, een handige reader als naslagwerk en een instructievideo.

Liever één op één cursus of een cursus op maat, helemaal toegespitst op jouw werk en jouw ervaring? We zijn er gespecialiseerd in. Stuur een mail of bel 0653819323


Duur: 5 dagen


Kosten: €1625,- ex btw.

Cursusbedrag is aftrekbaar van de belasting!

 

Cursusdata

  • Op aanvraag / in overleg.
Interesse of meer informatie?

Cursusleider

Gerard Cevaal
Gerard Cevaal

Een Avid specialist pure sang. Gerard Cevaal leert je in twee dagen de basisbeginselen van het monteren met Avid. Hierna beschik je over alle kennis om zelf een volwaardige beeldverslag te monteren.

"Montage is een creatieve manier om een  verhaal mooi te vertellen. Als je het Avidgereedschap goed beheerst is dat al het halve werk"

Interesse? Laat het ons weten!